El passat 22 de juliol de 2018 es va trobar el cadàver d'un home a cala Boadella de Lloret de Mar amb un cinturó de pedres i enfonsat al mar. Després de gairebé un any i tres mesos d'aquell macabre descobriment, el jove encara no ha pogut ser identificat i la Guàrdia Civil demana col·laboració ciutadana per poder saber qui és aquest 'sense nom', segons explica ElPunt-Avui.

Jove, d'1,80 m., cabell ros i caucàsic

Es tracta d'un home de nacionalitat estrangera, jove, d'1,80 m d'alçada aproximadament, amb cabell curt entre ros i roig, amb entrades als laterals del front i caucàsic. Va ser la Guàrdia Civil que el va treure del mar i en va començar les investigacions per aclarir qui era, però a avui en dia encara no ho han aconseguit. Ni l'ADN ni les empremtes dactilars van servir per poder-lo identificar: no constava en cap arxiu policial ni tampoc en cap registre de persones desaparegudes.

Col·laboració ciutadana

Res de res. Ningú sabia res d'aquest home que va aparèixer al fons del mar amb un cinturó amb pedres i un banyador. Ni hotels, ni càmpings... ningú el trobava a faltar.

noi mort lloret

Ara, per evitar que aquest home quedi per sempre sense nom, la Guàrdia Civil ha aconseguit l'autorització del jutjat de Blanes que n'investiga la seva mort per filtrar la foto als mitjans de comunicació per si algú en pot explicar alguna cosa.

Si algú sap qui és o pot aportar alguna pista sobre aquest misteriós home es pot adreçar a la Guàrdia Civil o al jutjat de Blanes. Qualsevol ajuda pot ser útil per la policia, que no té cap mena de fil per on estirar per saber qui és aquest home.