Una víctima dels incendis forestals de Nova Gal·les del Sud (Austràlia) ha vist canviar la seva sort, guanyant 1 milió de dòlars en la loteria després de perdre la casa de la seva família.

El resident de Mount Cotton, que desitja romandre en l'anonimat, ha descrit el moment de conèixer que havia guanyat la loteria com a "emocionant" perquè ara podrà permetre's el luxe de reconstruir la casa, informa News.

Després dels incendis, només li havien quedat unes quantes tasses carbonitzades

 

Quan Golden Casket el va contactar, l'home no podia creure el que li deien. "És això real?", es va preguntar. "La meva família acaba de perdre la seva casa als incendis forestals al nord de Nova Gal·les del Sud i no estava assegurat, així que moltes gràcies".

El resident tenia l'únic bitllet amb aquesta numeració a nivell nacional i s'emportarà a casa un premi d'1 milió de dòlars. "No puc esperar per anar a casa i donar-li a la meva esposa un petó i una abraçada", ha expressat.

Després dels incendis, només els van quedar unes quantes tasses carbonitzades. "Això realment ha arribat en el moment més increïble", ha dit. "És un miracle", conclou.

Els incendis forestals continuen arrasant tot el país i el Servei d'Incendis Rurals de NSW (NSWRFS) ha publicat recentment xifres actualitzades del mal que ha causat en l'estat. Segons les últimes xifres, 1.870 llars han estat destruïdes a l'Estat, mentre que 753 han estat fetes malbé.

EFE

Seqüeles d'incendis forestals al Parc Nacional Flinders Chase en la Isla Canguro, Austràlia / EFE