Luis va guanyar 8 milions d'eurosl'Euromillones. Era el 2009. Onze anys més tard, aquest soldador està completament arruïnat.

Va guanyar 8 milions i ja no li queda gairebé res

Luis era enrajolador, es dedicava a revestir terres amb maons, lloses i altres materials. La vida no li anava malament, però va creure que li aniria infinitament millor quan aquell dia de 2009 li va tocar l'Euromillones.

Aquest portuguès de 51 anys, jugava tots els dimarts i tots els divendres a l'Euromillones amb un grup d'amics. Els va tocar 50 milions. Cadascú se'n va embutxacar 8.

Luis va deixar la feina i va dedicar bona part del premi a inversions financeres i patrimonials. Van ser un desastre. També es va separar, divorci que li va reportar moltes despeses. Avui ja no li queda gairebé res d'aquell premi extraordinari.

Bitllet Euromilions / GRS

Luis va guanyar 8 milions en l'Euromillones fa deu anys. Avui viu en la ruïna / Arxiu

Acusa la seva advocada d'estafar-lo

"La vida va seguir endavant amb l'Euromillones. Va anar tot molt bé, però molta gent es va aprofitar de la situació. Les meves inversions estaven en mans de la meva advocada. Li vaig donar carta blanca i vaig confiar massa en ella", declara al diari portuguès Correio da Manha.

Luis afirma que entre 2012 i 2019, la seva advocada li va demanar diverses vegades "quanties inflades de diners que suposadament es destinarien al pagament d'impostos i multes".

Eren quantitats que mai no baixaven de 50.000 euros. "Mai no vaig pagar impostos en la meva vida pel meu compte. No sabia com funcionaven les coses. Confiava en ella. L'advocada em va estafar". Els problemes van sorgir quan la Hisenda portuguesa el va denunciar per un deute abundant.

Bitllets / Pexels

Luis Lopes ha denunciat la seva advocada per estafa i abús de confiança / Pexels

Ha denunciat l'advocada

Ara Luis ha presentat a Lisboa una denúncia contra la seva advocada per estafa i abús de confiança. La Fiscalia General ha confirmat que el Ministeri Públic ha obert una comissió per investigar el cas. L'antic enrajolador reclama mig milió d'euros a la seva antiga advocada.

Contràriament, l'advocada, Sónia Valente nega rotundament "totes les greus acusacions per ser completament falses i ofensives". La lletrada assegura que "aquestes acusacions són maniobres del senyor Luís Lopes d'escapar-se de les seves responsabilitats".