Un periodista ha denunciat una agressió homòfoba que va patir divendres passat a Barcelona. Segons ha explicat a través de les xarxes socials Arnau Martínez, ell i la seva parella estaven asseguts en un banc al barri del Gorg quan un grup de persones va començar a passar per davant i insultar-los.

Cansats de les "humiliacions", ells van contestar amb ironia i els individus se'n van anar i van tornar amb el doble de persones i van continuar increpant-los per intimidar-los. L'ambient es va anar caldejant fins que van començar a clavar-los puntades de peu i fins i tot els van amenaçar amb una navalla, per la qual cosa es van refugiar en un bar fins a l'arribada de la policia.

Puntades de peu i navalla

Segons el relat de Martínez recollit per 20 minutos, el periodista i la seva parella van ser agredits per no voler suportar les vexacions a les que unes sis persones els estava sotmetent. L'incident va passar divendres passat a la nit i el que va començar com els insults d'un grup reduït d'individus va acabar amb mitja dotzena de persones envoltant-los i increpant-los.

L'actitud de rebuig i la resposta que no tenien per què "suportar aquest tipus d'insults", van ser el detonador que va propiciar que els agressors comencessin a pegar-los puntades de peu i fins i tot els van amenaçar amb una navalla.

En un moment de distracció dels seus agressors, Martínez i el seu company van aconseguir escapolir-se i protegir-se en un bar fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra. El periodista ha denunciat en el seu missatge que la policia només "es va limitar a acompanyar-nos al metro" i ha posat de manifest que el col·lectiu LGTBI no va segur pel carrer i continua patint discriminacions diàriament, una cosa que és fruit de la falta de "protocols d'actuació clars i efectius front les agressions".