Una nena de tres anys ha patit un greu accident en un parc infantil del passeig marítim de Sada, a la Corunya. La menor estava jugant en una zona de gronxadors quan, de cop, ha començat a plorar: el gronxador li havia arrencat un dit de la mà.

Una ambulància s'ha desplaçat al lloc dels fets per atendre la nena mentre els bombers de Betanzos intentaven recuperar el dit atrapat per intentar tornar-lo a unir a la mà de la petita, segons publica La Voz de Galicia.

El parc de Sada havia estat renovat feia poc: concretament, el mes d'abril. El parc, de disseny modern, va costar prop de 245.000 euros i va tenir una rebuda excepcional: les enquestes revelaven que gairebé el 99% dels habitants del poble estava satisfet amb la renovació, i altres municipis van demanar el mateix model. 

Una plataforma giratòria

El gronxador on ha passat l'accident és una plataforma giratòria. Segons sembla, la nena anava gatejant i hauria encaixat el dit entre la vora metàl·lica i el mecanisme de gir, i, en posar-se a girar, li hauria arrencat el dit.

parc sada

Els bombers han hagut de tallar l'atracció amb una radial amb compte per no topar amb el dit. Després, l'han recuperat i l'han portat a l'hospital envoltat de gel. Es desconeix si li han pogut reimplantar.

El parc, per la seva banda, ha quedat precintat per la policia.