Un jove de 16 anys ha estat apunyalat aquest matí a la localitat toledana de Magán i ha hagut de ser traslladat a l'hospital Verge de la Salut de la capital, mentre que el presumpte autor de l'apunyalament, també menor d'edat, ha estat detingut per la Guàrdia Civil.

Segons informa el servei d'urgències i emergències 112, l'agressió ha tingut lloc a les 8:10 hores d'aquest matí, al carrer Institut, quan un jove de 16 anys ha rebut diverses punyalades de mans d'un altre noi. En total, segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, tres ganivetades en diversos parts del cos.

Ingressat a la UCI

El ferit ha estat atès pel metge d'urgència i traslladat posteriorment en una UCI a l'hospital de Toledo. Poc després dels fets, l'agressor, un altre jove menor d'edat, ha estat detingut per la Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació.

El Servei de Salut de Castella-la Manxa (Sescam), per la seva banda, informa que el jove ingressat presenta tres ferides per arma blanca que, inicialment, no revesteixen gravetat tot i haver de ser ingressat a la UCI.