Desenes de persones han vist com Khaseen Morris, un jove de 16 anys, ha mort apunyalat a Nova York i, en comptes d'ajudar-lo, s'han posat a gravar en vídeo i ho han compartit a les xarxes socials.

Khaseen i el seu amic, de 17, es van veure embolicats en una baralla davant d'una pizzeria a Manhattan. La víctima mortal va ser apunyalada al pit i al seu amic li van trencar el braç i presenta ferides al cap, informa NBC.

El tinent Stephen Fitzpatrick ha explicat que la baralla es va iniciar per saber amb qui estava sortint una noia. Almenys 60 joves es van reunir al lloc dels fets per veure la baralla i, algun d'ells, la va gravar.

La baralla es va iniciar per saber amb qui estava sortint una noia

 

"Els nois van estar presenciant-ho tot i no van ajudar Khaseen. Van gravar la seva mort en comptes de donar-li" suport, ha lamentat Fitzpatrick.

Segons l'esmentat mitjà, el jove va acompanyar una noia a una festa i aquest acte li ha costat la vida. La jove li hauria explicat al seu exnòvio que un altre noi l'havia acompanyat per provocar-li gelosia, la qual cosa va acabar en una disuputa entre ambdós nois.

Encara que de moment no s'ha produït cap detenció, la Policia està confiada a resoldre el cas. "Sabem a qui estem buscant", ha assegurat el detectiu Vicent García.