Una estudiant de 14 anys va ser agredida el dilluns passat al migdia per diverses companyes del seu institut Francisco de Quevedo a la sortida del centre escolar situat al madrileny districte de San Blas. La jove va acabar amb el nas trencat i diverses contusions en un atac gravat i difós en una xarxa social.

Segons informa el diari El Mundo, l'agressió va ser gravada per diversos alumnes que van fer un cercle entorn de la víctima per impedir que ningú no pogués entrar a protegir-la i evitar que algú sortís en la seva defensa.

La jove va acabar amb el nas trencat i diverses contusions

 

Dues setmanes abans, un altre grup de quinze persones ja va intentar atacar la noia però no ho van aconseguir en sortir els pares de la menor en la seva defensa. Els agents investiguen l'agressió com un cas d'assetjament escolar, en haver-se produït a les portes del centre.

Els pares de la menor van denunciar els fets a la Comissaria de San Blas després que la menor rebés l'alta mèdica a l'hospital Ramón i Cajal de Madrid. Fonts policials han confirmat que la Policia s'ha fet càrrec de la investigació.

Dos menors detingudes

La Policia Nacional ha detingut dos menors de catorze anys per agredir una altra a la porta d'un institut del districte madrileny de San Blas, i ha identificat a una altra com la persona que va publicar en xarxes socials la pallissa.

Segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid, les arrestades tenen catorze anys i passaran a disposició de la Fiscalia de Menors, a la qual també es donarà compte de la identificació de la menor que va pujar a xarxes socials les imatges de la agressió.

La Policia Judicial de la Comissaria de Sant Blas i agents de Participació Ciutadana continuen investigant el cas.