Un veí de Rianxo (A Coruña), de 37 anys, que va ser identificat a través d'un vídeo que va penjar a les xarxes socials quan circulava de forma temerària instants abans de patir un accident de circulació, està sent investigat per un possible delicte contra la seguretat viària, ha informat la Guàrdia Civil.

Segons ha informat el cos armat, l'accident es va produir cap a les 15.45 hores del passat dia 11 a la carretera PO-548, al seu pas pel terme municipal de Valga, moment en què el conductor va patir una sortida de la via pel marge esquerre de la calçada, segons el sentit de la marxa, possiblement a causa d'un excés de velocitat.

Vídeo publicat a les xarxes socials

Després del sinistre, el GIAT (Grup d'Investigació i Anàlisi de Trànsit) de la Guàrdia Civil de Pontevedra va investigar les circumstàncies en què es va produir gràcies a un vídeo publicat a les xarxes socials, en el qual s'observa un vehicle de les mateixes característiques que avança a gran velocitat, creuant-se perillosament amb un turisme que circulava pel carril del sentit contrari.

Les indagacions realitzades pel GIAT van concloure que es tractava del mateix vehicle que instants després va patir una aparatosa sortida de la via i ara procedeix a la seva investigació penal com a supòsit autor d'un delicte contra la seguretat viària.

El conductor ja havia estat denunciat administrativament en dues ocasions per conduir baixos els efectes de l'alcohol i de les drogues.