La Policia Nacional ha detingut un noi, de 22 anys i origen bolivià, com a presumpte autor de cinc delictes contra la intimitat. L'acusat va gravar cinc dones al bany de la seva pròpia casa sense que elles ho sabessin.

Els fets han passat a València (País Valencià). Una de les víctimes ha denunciat les gravacions, després que un amic la veiés en alguns vídeos.

Sense autorització

El jove es dedicava a gravar les dones al seu bany, aprofitant que no ho sabien, mentre estaven despullades

Ha estat una de les víctimes la que ha alertat a la policia, després que un amic la veiés casualment en alguns vídeos. Els agents han intervingut diversos dispositius del jove, i han pogut comprovar que tenia vídeos de cinc dones sense el seu coneixement o consentiment.

Registre en profunditat

Les autoritats han registrat l'habitatge del noi, i li han intervingut un telèfon mòbil, una tauleta, un ordinador portàtil, un pendrive i dues targetes de memòria.

Després d'analitzar en profunditat els dispositius, la policia ha trobat dos vídeos en què apareix la víctima denunciant, i unes altres gravacions de quatre dones més. Cap d'elles tenia constància que les estaven gravant.

L'han detingut

La Policia Nacional li ha imputat al jove cinc delictes contra la intimitat i l'ha detingut. El noi, que no té antecedents penals, ha passat a disposició judicial mentre continua la investigació per esclarir els fets.