Tercera víctima de la gota freda, aquest cop a Almeria. Després que dos germans morissin ofegats dins del seu cotxe per l'acumulació d'aigua a Caudete (Albacete), les pluges torrencials i persistents al sud-est peninsular s'han cobrat una nova vida, aquesta vegada la d'un home de mitjana edat i origen senegalès amb residència a la ciutat. 

Els agents de la Policia li han fet senyals i donat "instruccions" per tal que aminorés la marxa i s'aturés, "però el conductor les ha desatès" i ha entrat al túnel inundat. Com a conseqüència, tres persones s'han quedat atrapades dins del vehicle. La Policia d'Almeria ha aconseguit rescatar dues persones, però una tercera s'ha quedat atrapada i s'ha ofegat, avançava Cadena SER

S'han rescatat dues persones però una tercera ha quedat atrapada i s'ha ofegat

 

El cotxe estava bolcat en una zona inaccessible per l'acumulació d'aigua, segons ha informat el 112 Castella-la Manxa. El dispositiu desplegat per extreure el cos sense vida de l'home ha aconseguit treure el cadàver de l'aigua passades les 09.10 hores.

"Desgraciadament en un túnel, mentre la policia l'estava tancant perquè ningú accedís, un cotxe ha entrat a gran velocitat i s'ha aconseguit rescatar dos dels seus ocupants, però un tercer no ha pogut ser rescatat", ha explicat l'alcalde d'Almeria, Ramón Fernández-Pacheco, que ha demanat als ciutadans que siguin "cauts" i no surtin de casa per evitar "mals majors".

En avís tota la Regió de Múrcia

La gota freda segueix caient amb força en aquesta segona jornada. Almeria, Múrcia i Alacant es mantenen en avís vermell després que València i Alacant fossin les zones més castigades en el primer dia de pluges intenses.

La DANA mantindrà en alerta per tempestes el Valle de Almanzora i Los Vélez, a Almeria. També està en avís tota la Regió de Múrcia, on se segueix amb preocupació el caudal del Segura.