Un equip del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil busca un home, d'origen holandès, que segons un testimoni ha estat arrossegat pel corrent d'aigua a la sèquia Mayayo del municipi alacantí de Dolores.

S'ha establert un dispositiu de recerca

 

Els fets s'han produït cap a les 15.00 hores d'aquest diumenge passat i, després de l'avís, s'ha establert un dispositiu de recerca, han informat fonts properes a l'operació.

Pel que sembla, es tracta d'un home gran que per causes desconegudes ha caigut a la sèquia, segons ha relatat el testimoni.

EFE

Un habitatge en la població alacantina de Dolores després de les inundacions que ha provocat la Gota Freda / EFE

Alacant reforça l'operatiu d'ajuda

L'Ajuntament d'Alacant ha reforçat aquest diumenge amb una vintena de voluntaris i sis vehicles més de la seva Agrupació de Protecció Civil l'operatiu organitzat de suport, rescat i ajuda a LA Vega Baja.

L'operatiu s'ha reforçat amb una vintena de voluntaris i sis vehicles més

 

En aquest operatiu hi participen bombers voluntaris del Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis que porten dos dies intervenint en l'auxili i rescat de persones, així com repartint aliments i medicaments a les zones que es troben aïllades per les inundacions.

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, ha agraït la "ràpida resposta" dels voluntaris de Protecció Civil, que "es posaran a disposició" dels municipis de Catral i Almoradí, que han sol·licitat l'ajut. A més, Barcala ha destacat l '"excel·lent" treball realitzat pels bombers d'Alacant en aquests dos dies.