Una nena ha estat destrossada "com un tros de carn" per cinc gossos enormes que van irrompre a través de la tanca mentre gaudia d'un pícnic familiar al jardí de casa. La petita Ella va quedar amb ferides que van canviar la seva vida després de què els gossos del seu veí Andrew McGowan la maltractessin.

La tieta d'Ella, Sandra McKevitt, va veure amb horror com els gossos destrossaven la seva neboda el 7 de maig del 2016 a Dingle, Liverpool. Recordant l'atac, a la BBC, ha dit: "Estàvem fent un petit pícnic i estava al corrent dels gossos, però no lladraven. Al minut següent, hi va haver un gran esclat, vaig veure els ulls salvatges del gos i vaig pensar que hauríem de moure'ns ràpid".

"La seva galta penjava, es podia veure el seu cuir cabellut", recorda horroritzada la seva tieta

 

Sandra es va adonar que estava atrapada al fons del jardí amb l'Ella i ràpidament li va dir a la seva altra neboda i nebot que es refugiessin a la casa. Mentre fugien, els cinc gossos van començar a atacar a Ella, que ara té cinc anys, mentre Sandra intentava frenèticament allunyar-los d'ella.

"La nena cridava 'ajuda' i 'mama' i 'papa' contínuament. Vaig intentar arribar a la porta, però els gossos simplement saltaven i li arrencaven la pell com si fos un tros de carn". Llavors, la dona va començar a resar. "Estava perdent el coneixement i pensava 'si us plau, Déu, deixa'ns sortir d'aquí'.

Ella ataque

La nena ha quedat amb cicatrius permanents

"Una galta penjant"

Els veïns, horroritzats, van sortir ràpidament al jardí i van intentar distreure els gossos, la qual cosa va permetre a Sandra agafar l'Ella en braços i escapar. La nena va ser traslladada amb avió a l'hospital Alder Hey Children's, on va romandre durant tres setmanes i mitja i va haver de sotmetre's a 12 hores de cirurgies.

"La seva cara no se semblava en res a ella, inflada, amb punts a tot arreu," explica Sandra. "La seva galta penjava, es podia veure el seu cuir cabellut, tenia talls a prop dels ulls. Estava sagnant per tot arreu", afegeix.

Divuit mesos de presó

"Honestament vaig pensar que ella no sobreviuria. El meu cor es va trencar en mirar-la, ningú no hauria d'haver de passar per alguna cosa així", opina la seva tieta. La valenta Ella va lluitar contra el dolor, però ha quedat amb cicatrius permanents i pèrdua de sensibilitat als llavis i la boca.

El propietari Andrew McGowan va ser empresonat durant 18 mesos i se li ha prohibit mantenir gossos durant 12 anys després d'admetre que els animals havien estat perillosament fora de control. Cinc gossos i sis cadells van ser capturats després de l'atac, dos dels quals van ser sacrificats.