Un gos a Tailàndia va esperar els seus amos en un mateix camí durant quatre anys. L'animal es va perdre quan la família va fer una parada en una gasolinera mentre estaven de vacances.

La senyora Pinnauchawet, en veure a l'animal tan sol i prim, va pensar que estava abandonat i va intentar emportar-se'l a casa seva. Però aquest, sempre escapava i tornava al mateix lloc de la ruta.

Una dona li va portar menjar tots els dies

 

Com que el gos no volia ser mogut del lloc, la dona li va portar menjar tots els dies. I si estava molt ocupada per anar-hi, la seva família alimentava Leo (el seu nou nom) en comptes d'ella.

Els internautes es van emocionar amb la història i van compartir la ubicació de Leo a les xarxes socials, amb l'esperança de trobar els seus amos. Una família va contactar amb l'internauta que havia vist el gos i li van dir que era idèntic al seu, BonBon, que s'havia perdut feia quatre anys a prop del lloc on el gos ara esperava.

Van seguir el seu camí sense ell

El propietari del gos, de cognom Noi, va explicar que anaven de vacances quan es van aturar en una estació de servei i es van adonar que BonBon ja no era al cotxe. Van estar hores buscant-lo pels voltants, no el van ubicar i van seguir el seu camí ja sense ell.

La família va creure que BonBon ja estaria mort i es van sorprendre quan el van veure a la xarxa. Van anar fins al lloc i van comprovar que efectivament era BonBon. En el retrobament, el gos es va emocionar tant com els seus amos, però quan van voler pujar-lo al cotxe, es va negar a seguir-los. Hi va haver diversos intents i tots van ser negatius.

El gos es va emocionar tant com els seus amos, però quan van voler pujar-lo al cotxe, es va negar

La senyora Pinnuchawet va fer una prova. Va provar de portar BonBon/Leo a casa seva, i l'animal va seguir-la amb total tranquil·litat. La família Noi es va adonar que BonBon ja havia triat la seva destinació.

Els Noi van prometre tornar a visitar-lo de tant en tant i fins i tot s'encarreguen de les despeses de la seva cura mèdica que va començar aquest dissabte 14 de setembre, ja que pateix lepra, informa China Press.