Una gosseta ha estat tirotejada diverses vegades i ha patit una brutal pallissa. A conseqüència dels cops, l'animal ha perdut el seu nas i el seu ull i el seu morro ha quedat aixafat.

Gosseta de carrer

Millie és una gosseta que vivia al carrer a Rússia. Un dia, uns malànimes la van tirotejar diverses vegades i li van donar una pallissa. L'animal va caminar amb les ferides obertes i infectades durant setmanes, fins que els membres d'una protectora la van trobar. Per falta de diners, no podien operar-la ni donar-li bones cures, així que van fer una campanya benèfica.

Millie / Media Drum World

Millie, la gosseta tirotejada i que ha perdut la seva nas / Media Drum World

Gràcies a això, Millie va poder ser traslladada al Regne Unit per la Fundació Wild at Heart, que la va intervenir. Malgrat que van aconseguir curar les seves ferides i salvar-li la vida, la gosseta va perdre el nas i l'ull, per la metralla, i el seu morro va quedar aixafat. "No estem segurs de com va succeir l'atac. Potser va ser utilitzada com a pràctica de tir o si algú va voler sacrificar-la i no ho va aconseguir", diu un dels membres de la protectora.

Ha trobat una llar

Malgrat aquestes circumstàncies, la gosseta no va perdre l'alegria ni l'energia. Va ser precisament això el que va fer que una dona russa, Kasey Carlin, decidís adoptar-la. "Quan la vaig veure, em vaig enamorar d'ella instantàniament. No tenia nas, ni envà per respirar bé i olorar, però encara així sempre estava contenta. El meu cor es va fondre i vaig decidir quedarmela", explica a Metro.co.uk.

Millie / Media Drum World

Millie amb la seva nova propietària, Kasey Carlin / Media Drum World

Des de la protectora són molt feliços que Kasey vulgui a Millie en el seu família, ja que la coneixen bé i és una gran amant dels animals: "Sempre he estimat els animals i sempre he volgut ser veterinària quan creixés. Ara, treballo com a rescatista i terapeuta d'animals i és la millor feina del món, m'encanta", assegura la dona.

Actualment, a més de Millie, Kasey cuida tres gossos més: Mishka, Maggie i Bella. Tots ells han passat per situacions de maltractament molt dures, però a Kasey no li importa: "Considerant tot el que han passat, m'emociona la seva fortalesa. Tenen molt amor per donar i només volen ser a prop de gent que els hi doni amor", finalitza Kasey.

Millie / Media Drum World

Milie / Media Drum World