Un home de 32 anys ha mort aquest diumenge després que un gos de raça perillosa l'ataqués quan el passejava a Cassà de la Selva (Gironès). Agents de la Policia Local van matar a trets l'animal, que era d'un amic de la víctima. 

Mor un jove per l'atac d'un gos de raça perillosa

Els fets es van produir pels volts de les nou del vespre al carrer Susvalls. Segons l'ACN, fonts properes al cas afirmen que la víctima estava passejant l'animal que era propietat del seu amic quan, per causes que s'estan investigant, el gos va atacar-lo provocant-li ferides molt greus en un braç que van deixar l'home en estat crític. El gos és de la raça Staffordshire Terrier i de moment no ha transcendit si estava registrat al municipi. 

Hospital Josep Trueta Girona / Wikimedia Commons

Mor un home de 32 anys en ser atacat per un gos perillós / Wikimedia Commons

De seguida es va avisar els equips d'emergència per tal de socórrer la víctima i també es va trucar a un veterinari. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre el ferit i el van portar immediatament a l'hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort a causa de les ferides. 

La policia va matar a trets l'animal

Finalment, agents de la Policia Local de Cassà van disparar contra l'animal i el van matar ja que es mostrava molt agressiu i podia atacar a altres veïns. L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha decretat un dia de dol per la mort del veí.