Un nen de 9 anys ha resultat ferit per l’atac d’un gos al centre de Màlaga. El menor presentava ferides de consideració per mossegades a la cama i al braç dret. La policia ha detingut al propietari del gos, un indigent d’origen portuguès.

Els fets van passar el dia d’Any Nou en un carrer de vianants del centre de Màlaga, quan el gos, un creuament de pastor alemany i mastí, i qualificat com a potencialment perillós, va atacar al nen per sorpresa i sense motiu aparent.

El gos vivia al carrer amb el seu propietari

Agents de la Policia Local van detenir l’amo del gos, un home de 48 anys i de nacionalitat portuguesa, que vivia al carrer. L’indigent, segons ha informat la policia, no va impedir en cap moment l’atac del seu gos.

El nen, de nacionalitat britànica, va rebre els primers auxilis per part dels agents de la policia que eren a la zona, en veure que presentava ferides de consideració, va ser traslladat en ambulància a l’hospital.

Sense documentació del gos

El propietari del gos presentava signes evidents d’anar begut i segons el testimoni de la mare del nen atacat, dormia prop de l’estació d’autobusos de Màlaga. El detingut no tenia cap tipus de documentació del gos, a més, el duia lligat inadequadament ja que la corda era més llarga del que es permet en un espai públic.

Possible risc de malalties infeccioses 

El gos va ser traslladat al Centre Zoosanitari Municipal on va quedar a disposició del Grup de Protecció de la Natura (GRUPONA) de la Policia Local de la capital malaguenya, on els serveis veterinaris han de determinar si hi ha risc que el gos hagi transmès alguna malaltia infecciosa al menor.