Unes bessones de només 26 dies han mort després de ser atacades pel gos de la família que estava gelós perquè no rebia la mateixa atenció d’abans del naixement de les dues petites.

Quatre setmanes de vida

Els fets van tenir lloc el passat 23 de juny al poble de Piripá, a l’estat de Bahia del Brasil. La mare de les bessones, que feia només 26 dies que havia donat a llum, estava parlant amb un veí quan va sentir els crits de les seves filles, Anne i Analú; va córrer cap a elles i va veure com el gos de casa les estava atacant.

La dona va treure l’animal de sobre les nenes, però ja era massa tard. Una veïna, que és infermera, va practicar els primers auxilis a les bessones, però no va poder fer res per salvar la vida d’una d’elles. L’altra va ser traslladada ràpidament a l'hospital municipal Maria Pedreira Barbosa, però va morir poc després per una aturada cardíaca.

Anne y Analú / FocusOn News

Anne i Analú, amb la mare, el dia del seu naixement. 26 dies després morien per l'atac del gos de la família que estava gelós / FocusOn News

Prematures

L’Anne i l’Analú havien nascut de forma prematura, eren les primeres filles del matrimoni que durant nou anys va estar intentant tenir fills. Després de l’incident, la mare, de 29 anys, va haver de ser ingressada a causa del xoc que li va provocar la mort de les seves dues filles.

"Un gos afectuós amb un atac de gelosia"

Un membre de la família ha explicat que el gos era afectuós i gentil, però “ja no rebia l'atenció i l’afecte que els seus amos li donaven abans del naixement de les bessones”. Això li hauria causat tanta gelosia que va atacar les dues petites, segons ha explicat al diari The Sun.