Un gos ha atacat un home i un policia de Cambrils (Baix Camp) quan intentaven separar-lo d’una baralla amb dos gossos més al jardí d’una finca. L’animal ha mossegat l’home en un braç i li ha arrencat part d’un dit.

Els fets han passat aquest matí en una finca privada del carrer Gladiols de Cambrils on viuen dos dels gossos, un mascle i una femella, que han participat en la baralla. El tercer, també femella, ha entrat al jardí de la casa.

El gos ha tirat al terra a l'home que intentava separar-los mossegant-li al braç i a la mà

Quan el propietari ho ha vist, ha separat el gos mascle de les dues femelles que han començat a barallar-se. En aquell moment ha estat quan un veí ha intentat separar-los, provocant que un dels gossos el tirés al terra i l’ataqués de manera indiscriminada.

El gos l’ha mossegat al braç i a la mà, sense que l’home pogués treure’l, ha estat aleshores quan l’animal li ha arrencat part d’un dit. L’agent de policia, que havia entrat a la finca per ajudar, ha resultat ferit al braç pel mateix gos.

Tots dos han estat traslladats en dues ambulàncies del SEM a l’hospital Antoni de Gimbernat de Cambrils on han rebut atenció mèdica.