El sorteig d'El Gordo de la Primitiva d'aquest diumenge ha deixat dos premis a Reus, capital del Baix Camp, i a Manzanera (Terol).

Segueix en directe la Loteria de Nadal 2020: Segueix el sorteig del Gordo de Nadal

El Gordo de la Primitiva toca a Catalunya i Aragó

El resultat d'El Gordo de la Primitiva d'aquest 6 de setembre ha estat aquest: 8, 10, 26, 40 i 43, i el número clau ha estat el 8.

Administración de loterías número 6 La Pastoreta de Reus / Google Maps

Una les dues butlletes premiades en el sorteig d'El Gordo de la Primitiva d'aquest diumenge ha estat segellada a l'administració de loteries 'La Pastoreta' de Reus / Google Maps

Pot de 9,2 milions d'euros

En no aparèixer cap encertant de primera categoria (5 números + número clau) hi ha un pot acumulat de 9,2 milions d'euros per al proper sorteig que se celebrarà el diumenge, 13 de setembre.

Despacho receptor de loterías 76210 de Manzanera (Toledo) / Loterías y Apuestas del Estado

El Gordo de la Primitiva deixa un premi de 85.000 euros al despatx receptor de loteries número 76.210 de Manzanera (Terol) / Loterías y Apuestas del Estado

De segona categoria (5 números + 0) han aparegut dues butlletes premiades, una de les quals ha estat segellada a l'administració de loteries número 6 de Reus, coneguda amb el nom de 'La Pastoreta', situada al número 6 de la plaça que porta el mateix nom.

L'altra butlleta guanyadora s'ha validat al despatx receptor número 76.210 de Manzanera (Terol), situat al carrer Tomás María Ariño, 142. Cadascun dels encertants s'endurà un premi de 84.474,94 euros.