Florin Leonte, germà de Dana, la dona desapareguda el 12 de juny a Arenas (Màlaga), ha assegurat aquest divendres que la seva neboda "corre perill", en referència que es troba amb la família de la seva parella, detingut des de dimecres passat.

El germà de Dana considera que la família de Sergio no és estable

El germà de la desapareguda ha declarat als periodistes davant els jutjats de Vélez-Málaga, on presta declaració davant del jutge el detingut i pare de la menor, Sergio R.G., que la família d'aquest "no és una família estable", ja que ha assegurat que "s'estan denunciant entre ells".

Leonte ha reconegut que han trucat a les institucions responsables per reclamar la custòdia de la nena de la parella i ha sol·licitat ajuda en aquest cas, ja que no vol que "ningú pateixi com patim nosaltres".

"Hi ha prou indicis"

Per la seva part, l'advocat de Leonte, Marcos García Montes, ha assenyalat a la premsa que hi ha prou "indicis, més d'una vintena, per a la detenció i implicació de Sergio R.G i ha reconegut que la Policia està investigant "també persones properes a Sergio" que són "sospitoses".

Ratifican la prisión provisional y sin fianza

El juzgado de Vélez-Málaga ha confirmado la prisión provisional, comunicada y sin fianza para Sergio R., el novio de Dana Leonte, por un delito de homicidio.

La jueza ratifica de esta forma la decisión que había sido acordada por el Juzgado de Instrucción 1 de Vélez-Málaga. Contra esta resolución la defensa del detenido, que ha sido trasladado a la cárcel tras acogerse a su derecho a no declarar, podrá presentar un recurso en el plazo de tres días.