Florín Leonte, germà de la Dana, desapareguda des del passat mes de juny a Arenas (Màlaga), assegura que li han confirmat que les restes òssies que s'han trobat les últimes hores són de la seva germana.

"La meva germana ja no hi és"

Florín explica que ho han pogut confirmat amb el seu ADN i que "els ha trobat una persona, s'ha comprovat i l'ADN és el de la Dana". Florín té clar que "la meva germana ja no hi és" i assegura que, des d'un bon començament, ja va pensar amb el nòvio de la seva germana. No li han confirmat que hi pugui haver còmplices "però jo sé el que hi ha" i apunta que el motiu "l'haurà de dir ell, una baralla i se li'n va anar de les mans".

Florín assegura que coneix la seva germana i "sabia que no se n'havia anat perquè, si hagués volgut marxar a Romania -d'on és originària- s'hauria endut la seva filla". També ha explicat que la filla de la Dana estarà "un parell de dies" a Afers Socials "fins que el jutge digui on anirà la nena". Sobre aquest tema diu que "pel bé de la nena espero que la tinguem nosaltres i que se'n vagi a Romania a oblidar-se d'aquest malson".

El novio de la Dana ha estat detingut aquest dimecres i les últimes hores s'ha fet un escorcoll al seu domicili.