Es diu Georgina Pantano i té 34 anys. Aquesta noia pateix una malaltia rara que li provoca un enduriment de la pell. Això li afecta a altres òrgans dels cos, fet que li dificulta el seu dia a dia. Té dificultats per fer tasques com rentar-se les dents, caminar o fins i tot respirar.

La malaltia provoca dolors, problemes respiratoris i úlceres amb pus a la pell

La dona, que és de nacionalitat britànica, va notar els primers símptomes de la malaltia quan tenia 27 anys. En aquell moment acostumava a tenir les mans fredes fins al punt que se li posaven blaves. També tenia dolor intens als canells, als avantbraços i als malucs. Al poc temps també va començar a tenir problemes respiratoris, la pell se li va tornar vermella i va tenir úlceres plenes de pus als dits, segons explica Metro.

Els metges fins aquell moment no van saber identificar els símptomes que patia amb la malaltia. Va ser a Polònia quan li van dir que patia esclerodèrmia i que s’havia estès pels pulmons i l’esòfag. Els metges li van recomanar quimioteràpia cada tres setmanes durant un any. Allà va ser-hi durant tot el procés.

Ara, ja es troba molt millor. Ha de prendre medicaments tots els dies i se sotmet a revisions regulars a l’hospital. La dona ha volgut fer públic el seu cas per crear consciència d'aquesta malaltia rara.