Terrible cas de maltractament animal: apareixen morts uns gats mutilats i cremats i es demana col·laboració ciutadana per trobar els culpables.

Mutilen i cremen gats a Múrcia

Els veïns de Los Alcázares, un poble de Múrcia, estan devastats pel gran nombre de casos de maltractament animal cap als gats del municipi. Des de fa setmanes, diverses persones s'han trobat molts gats morts al carrer en circumstàncies molt estranyes: cremats i mutilats.

La Policia ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar els autors d'aquest nou cas de maltractament animal, segons informa La Opinión de Murcia. "L'última salvatjada l'ha pagat un gat indefens que ha estat operat a causa de les ferides i que, afortunadament, s'ha pogut salvar", declara un agent indignat.

Maltractament animal a Los Alcázares

Els veïns de Los Alcázares no donen crèdit als fets i estan molt preocupats, ja que no tenen ni idea de qui hi ha darrere d'aquests actes tan cruels. "És perillós que tinguem veïns tan degenerats. Avui fan això i demà a saber fins a on són capaços d'arribar", explica una veïna preocupada.

La Policia està intentant buscar els responsables d'aquest cas de maltractament animal per denunciar-los, ja que es podrien enfrontar a una pena de fins a 18 mesos de presó.

Gato / Pixabay

Busquen una banda que es dedica a cremar i mutilar gats als carrers de Los Alcázares (Múrcia) / Pixabay

Malauradament, no és el primer cop que es fa públic un cas de maltractament animal. De fet, fa una setmana, va sortir a la llum una banda que decapitava i matava cabrits i gallines en un pis de Barcelona per fer màgia negra.