L'Iris és una gata que s'ha fet viral gràcies a una nota de la seva mestressa, ja que preocupada pel sobrepès de la seva mascota, ha demanat a tothom que no li donin menjar perquè "no cap per la porta".

Nota viral de la mestressa d'una gata grassa

Sheena Walsh, la mestressa d'aquest animal, estava molt preocupada per l'Iris, ja que l'ha posat a dieta moltíssimes vegades, però la gata continua tenint sobrepès. De fet, aquesta raça de gat hauria de pesar com a màxim cinc quilos i ella ja en pesa set.

Gato gordo / Sheena Walsh

La mestressa d'una gata grassa ha deixat una nota per demanar als veïns que no li donin menjar i s'ha fet viral / Facebook Sheena Walsh

L'Iris és una gata amb sobrepès

Walsh estava amoïnadíssima, ja que no entenia per què la seva gata engreixava sense parar, fins que, per fi, va trobar la resposta: els veïns li donaven menjar d'amagat. La seva mascota començava a miolar tendrament a tothom, fingint ser una gata mal cuidada per aconseguir menjar i els veïns havien caigut en la seva estratègia com mosques.

La seva mestressa, natural d'Exmouth, un petit poble d'Anglaterra, s'ha vist obligada a deixar una nota al grup de Facebook dels veïns del municipi per demanar-los que, per la salut de l'animal, li deixin de donar menjar.

"Estem molt preocupats pel sobrepès de l'Iris, està tan grassa que no hi cap per la porta. Es passa tota l'estona demanant llaminadures. El seu sobrepès és un problema greu i volem que estigui amb nosaltres el màxim de temps possible. Si us plau, deixeu d'alimentar-la, com podeu veure, no passa gana", demana Walsh preocupada.