La Policia Nacional ha detingut dos homes que van robar en una gasolinera de Móstoles, a tocar de Madrid, a punta de pistola, donant a una empleada una nota que deia: "Això és un atracament". Així van perpetrar l'atracament a l'abril i ara han estat els dos arrestats. Són homes colombians de 21 i 32 anys, un d'ells ja condemnat a presó al seu país.

Els dos lladres, a presó

Els atracadors ja són a la presó i se'ls imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació. La investigació va començar el passat mes d'abril, quan la víctima, empleada d'una benzinera, va realitzar una trucada telefònica al 091 en la qual informava que dos homes havien accedit a l'establiment i s'havien fet amb els diners de la caixa registradora, aprofitant que ella estava sola.

Un d'ells havia tret una pistola de la motxilla, l'havia posat sobre el taulell i tot seguit li va donar una nota que deia "això és un atracament”. L’home li va mostrar la nota per fer-li llegir. L'altre atracador va passar per darrera el taulell i va posar els diners que li va lliurar la dona en una bossa i després els dos es van escapar.

Una pistola simulada

La treballadora va poder veure que a un dels atracadors li faltaven diversos dits en una mà, i aquest i altres detalls del seu físic van portar a la seva identificació i localització fa uns dies. Quan el van detenir van veure que l’home portava la mateixa roba que la del dia de l’atracament. A partir d'aquí els agents van identificar i van localitzar el segon atracador, que també va ser detingut. En detenir-los se'ls va intervenir l'arma de foc que havien fet servir en el robatori, que va resultar ser simulada.