El penis d'un home s'ha podrit després que s'injectés vaselina per provar d'engrandir el seu membre. L'afectat es va presentar a l'hospital sentint-se malament i patint picor al penis durant cinc dies. L'eix del membre estava 'molt deformat' a causa de la gangrena, amb carn podrida i acumulació de pus.

El membre tenia carn podrida i acumulació de pus

 

L'home va ser operat d'urgència i va haver de sotmetre's a dues operacions més per salvar les restes dels seus genitals. Després de múltiples empelts de pell, l'home de 45 anys va poder tornar a casa un mes després, informa Daily Mail.

El Dr. Amer Amin, de l'hospital St Vincent's de Sydney, ha publicat la història a la revista Urology Case Reports. A l'article explica haver atès l'home en qüestió i haver tractat el seu penis, que tenia una acumulació severa de líquids i pedaços de carn podrida visible. Va ser diagnosticat amb la 'gangrena de Fournier', un insecte carnívor que amenaça la vida i que progressa ràpidament als genitals.

Què és la 'gangrena de Fournier'?

Es tracta d'una infecció potencialment mortal que fa que la pell i els teixits dels genitals es podreixin. Originalment va ser detectat per Baurienne el 1764 i per Fournier el 1883 com una gangrena que progressa ràpidament en l'àrea del perineu tant en homes com en dones.

En general, es presenta en pacients inmunocomprometuts i amb sobrepès, en particular els diabètics. El dolor i la febre són els símptomes principals. El diagnòstic ràpid i el tractament immediat són clau a causa de la rapidesa amb què la infecció pot progressar.