Tres adolescents d'entre 14 i 17 anys estan acusats d'haver abusat d'una noia de 14 anys a Gandia, al País Valencià. Tot apunta que els joves, dos dels quals són germans, haurien aprofitat que la nena anava beguda per obligar-la a mantenir relacions sexuals amb tots tres. La policia els ha detingut.

Aquest nou cas d'abusos sexuals va passar la matinada de dissabte als voltants d'una zona d'oci de Gandia, en un parc on la noia havia participat en un botellón amb altres persones. Aprofitant que la noia anava beguda, els presumptes agressors la van guiar cap una part més fosca i reservada del parc, i un d'ells la va obligar a fer-li una fel·lació, segons Onda Naranja. Tots tres joves, bé individualment o bé en grup, van anar passant pel mateix racó apartat del parc i suposadament la van obligar a mantenir relacions sexuals, en un cas que recorda el de la Manada de Pamplona.

La policia va detenir els tres joves a l'institut, mentre feien classe

Un cop els joves van deixar-la sola, la menor va enviar un missatge al seu pare avisant del què li havia passat. Poc després, la Policia Nacional va trobar la víctima a casa d'unes amigues, on havia anat a dutxar-se i recuperar-se de l'ensurt. El pare i els agents la van portar a l'Hospital Francesc de Borja de Gandia perquè l'atenguessin i perquè els metges certifiquessin els fets.

Després d'una investigació, la policia ha acabat detenint els suposats agressors. Ho van fer dilluns al seu institut, quan estaven en plena classe. Els tres estan investigats per un delicte d'abús sexual, perquè la noia té menys de 16 anys, l'edat de consentiment a l'estat. Podrien passar fins a sis anys a la presó.