Un pastor evangèlic, fart de la promiscuïtat de les persones, va decidir inventar unes galetes per frenar els impulsos sexuals dels creients.

Galetes per frenar el desig sexual

El responsable d'aquest curiós invent va ser el pastor evangèlic Sylvester Graham, que va batejar aquestes galetes amb el seu propi nom a mitjan segle XIX. L'objectiu de Graham amb aquestes galetes era controlar la sexualitat de la població, ja que, segons explicava, aquestes galetes eren capaces de frenar els impulsos sexuals dels creients.

Crackers / Wikimedia Commons

Un pastor evangèlic va inventar unes galetes per frenar el desig sexual dels creients al segle XIX / Wikimedia Commons

Aparentment, semblaven els típics "crackers" salats, però el seu gust era molt diferent: eren galetes dolces que s'acostumaven a prendre amb xocolata, nata o melmelada. No obstant això, les úniques galetes que suposadament posaven fi a aquest "problema" eren les que feia el mateix pastor de manera artesanal, ja que segons explicava "el problema era la producció industrial" i, per aquest mateix motiu, animava als creients a fer-les casolanament.

'Crackers' dolços contra la promiscuïtat

Aquestes galetes estaven fetes d'un pa suau i ple de nous i, segons Graham, era la solució ideal per frenar la promiscuïtat dels evangèlics. Graham també recomanava seguir una dieta vegetariana, dormir bé i controlar els impulsos sexuals, ja que en cas de no fer-ho, els evangèlics estarien condemnats a una vida plena de malalties i desgràcies.

Crackers / Flickr

Les galetes "graham cracker" servien per "controlar" la promiscuïtat dels evangèlics / Flickr

Evidentment, no hi ha cap aliment capaç de frenar els desitjos sexuals, però l'invent d'aquest pastor es va fer molt famós segles enrere, ja que moltíssima gent pensava que era un remei efectiu contra la promiscuïtat.