El futbolista Lamine Diaby-Faliga, de 18 anys, ha estat acomiadat aquest dimarts de l'equip francès de primera divisió OGC Nice, després d'admetre que va robar un rellotge Rolex valorat en prop de 70.000 euros al company d'equip Kasper Dolberg.

El jugador va confessar el delicte poc després que la policia obrís la investigació

Els fets es van produir la setmana passada. Dolberg, de 21 anys, es va adonar que el seu luxós rellotge havia desaparegut de la seva taquilla durant l'entrenament, fet que va denunciar immediatament la policia.

La investigació policial es va resoldre ràpidament després que Diaby-Fadiga confessés el delicte, pel qual va demanar disculpes tant al seu company com a l'equip. Malgrat això, el club ha decidit cancel·lar el seu contracte, de manera immediata, assegurant que no es poden acceptar comportaments que traeixin la confiança dels seus treballadors.

La gelosia va motivar el robatori

Diaby-Fadiga ha explicat, en un comunicat, que està passant per un moment difícil després d'una llarga lesió i que la seva acció va poder estar motivada per l'enveja que tenia per l'èxit del seu company: "l'hi vaig robar sense tenir cap raó per fer-ho, potser una mica per gelosia. Li desitjo molt èxit. Potser algun dia -va afegir el jugador- ens trobem en un camp i aquest assumpte només serà un mal record".