Una història que ha deixat bocabadats els habitants d'Hornillos de Eresma (Valladolid). Esperaven que se celebrés el funeral de Jesús Ángel Revueltas, un veí de 59 anys. Però el servei ha acabat en polèmica quan han descobert que no coneixien el mort.

Els fets han passat aquest dissabte a l'Església de San Miguel Arcángel de la localitat esmentada. L'acte estava previst a les 13.30 hores, però s'ha ajornat quan un familiar ha obert el taüt i no ha trobat el cos que esperava.

Un cos equivocat

Tots els assistents estaven a l'església. El cor, l'organista i el rector, preparats per fer la missa. El germà del mort ha obert el taüt per donar-li un últim adeu, però ha descobert amb sorpresa i commoció que no era el seu familiar, informa El Comercio.

Error de la funerària

Després de trobar un mort que no era el seu, el germà de Jesús Ángel ha trucat a la funerària d'Olmedo, on hi ha hagut la confusió.

El personal de la funerària ha trobat el cos de l'home a Oviedo (Astúries), i han hagut d'interrompre l'altre funeral i avisar la segona família implicada en l'accident per tal d'intercanviar els taüts.