Un jove empresari de Madrid ha estat agredit per un funcionari i un agent de seguretat quan intentava tramitar un ERTO en unes oficines del SEPE.

Va anar al SEPE a tramitar l'ERTO de la seva empresa

Pablo és un jove empresari madrileny. Fa mesos que prova d'aconseguir una cita amb el SEPE (Servei Públic d'Ocupació) per tramitar els ERTO de la seva empresa. Finalment el 3 de setembre va aconseguir que li donessin hora per a aquest passat divendres 13 de novembre.

Quan el jove empresari es va presentar a les oficines del carrer d'O'Donnell es va emportar la desagradable sorpresa quan els funcionaris li van respondre que l'atendrien, però només telefònicament. Pablo es va negar a marxar. D'allà no se n'aniria sense abans poder tramitar els ERTO, l'única solució per mantenir viva la seva empresa.

Agressió empresari Madrid / Telemadrid

Un jove empresari madrileny ha estat agredit per un funcionari i un vigilant quan intentava tramitar un ERTO de la seva empresa / Telemadrid

Un vigilant l'emmanilla a una barana

"Després de manifestar la seva decisió de quedar-se fins que li atenguessin, el funcionari auxiliar de l'oficina l'adverteix que cridarà al servei de seguretat", resa la denúncia que ha presentat Pablo davant de la policia i en què explica el que va succeir després de la seva negativa marxar.

"L'auxiliar i un vigilant li intimiden i expulsen de l'oficina violentament a empentes... que ja a la porta el vigilant s'abalança sobre ell i en una de les escomeses ambdós cauen a terra i el vigilant aprofita per a engrilletar la seva mà a una barana...".

Agressió empresari Madrid / Telemadrid

Un vigilant emmanilla a l'empresari a una barana i el funcionari el va colpejar amb la porra del membre de seguretat / Telemadrid

El funcionari el va agredir amb una porra

Assegura Pablo que una vegada immobilitzat i emmanillat al carrer a la barana, l'auxiliar va agafar la porra del vigilant i el va colpejar en diverses ocasions a les cames. Pablo només va poder cridar en petició d'auxili. A la denúncia ha adjuntat un informe de lesions elaborat a l'hospital.

Més que l'agressió física, l'empresari madrileny diu que el que li fa més mal és el menyspreu amb què l'han tractat des de l'administració pública que no li ha ofert una solució a una situació empresarial desesperada com la seva.