Un funcionari judicial de Madrid ha estat denunciat per la lletrada de l’Administració de justícia per masturbar-se en repetides ocasions en horari laboral i davant dels seus companys de feina.

Les últimes setmanes, segons han denunciat els seus propis companys, l’home s’ha masturbat repetidament a la seva oficina i en plena jornada laboral, a més de tenir altres conductes que ja s’havien denunciat en el passat, com ara ficar-se glaçons de gel dins la roba o fer servir expressions malsonants i irrespectuoses, segons publica El Español.

“Potser és que t’agradaria fer-m’ho tu”

No només això: quan la resta de funcionaris li recriminen la seva activitat sexual, l’home els provoca i els falta al respecte. Un dels companys ha denunciat que, quan el va enxampar masturbant-se i li va cridar l’atenció, la resposta va ser: “potser és que t’agradaria fer-m’ho tu”.

L’home realitza correctament la seva feina, i fins ara la resta de funcionaris feien la vista grossa, però l’actitud de les últimes setmanes ha acabat amb la seva paciència i han demanat a la comunitat de Madrid que actuï contra aquest home.

El funcionari no es pot denunciar per la via penal perquè l’exhibicionisme només és delicte si es fan davant de menors d’edat o persones necessitades d’especial protecció. Tot i això, alerten, aquestes actituds les pot presenciar qualsevol persona que passi pels jutjats i no només els seus companys.

La magistrada titular del jutjat, a més, ha posat els fets en coneixement del Consell General del Poder Judicial, que no pot fer res perquè el personal depèn de la comunitat autònoma, a qui ha demanat que prengui mesures.