Nou producte estrella de Lidl. Després de la Thermomix barata -que ara està a judici contra la marca Thermomix-, la cadena de supermercats alemanys ha tret a la venda un nou electrodomèstic que sembla que està cridat a esgotar-se. Es tracta d'una fregidora sense oli i ja s'ha convertit en un dels aparells més demanats a la botiga digital de la marca.

De la marca SilverCrest, com la majoria d'electrodomèstics i robots de cuina de Lidl, la fregidora digital permet fregir, coure i fins i tot fornejar, tot a un preu, segons els experts, molt competitiu. És una oportunitat per aquells que volen cuinar sense oli, és a dir, d'una manera més sana.

Coccions molt cruixents

Sense oli, però amb un resultat semblant. No utilitzar grassa converteix els plats en molt més saludables i amb una aparença i gust molt semblant als fregits fets amb oli. Fins i tot, molt cruixents, com si s'haguessin fet directament en una bassa d'oli.

Freidora Lidl

La fregidora Silvercrest de Lidl, molt barata i amb molt bones crítiques / LIDL

Tal com consta a la web de Lidl, la fregidora té una capacitat de més de litres i un calaix d'obertura frontal. El disseny permet una circulació de la calor que permet una cocció òptima. A més, a la part de sobre porta una pantalla led per tal de programar la cocció, entre les temperatures de 80 i 200 graus, segons el producte.

Fregidora digital de Lidl, molt barata

La fregidora digital de Lidl es pot trobar a la venda a les botigues i també a la botiga digital de la marca alemanya per 59,99 euros, un preu realment competitiu. La companyia ja ha avisat que al ritme de vendes, no serà estrany que l'aparell s'esgoti aviat.