Alarma al poble de Villanueva de Gállego, a Saragossa, per un misteriós franctirador que va ferir aquest dilluns a la tarda a un home que passejava amb el seu gos per un parc de la localitat. La víctima va rebre un tret al genoll i va haver de ser operat d'urgència. Ara la Guàrdia Civil investiga els fets i busca el presumpte franctirador.

Els fets van passar aquest dilluns, poc abans de les cinc de la tarda, al parc de San Jorge de Villanueva. La víctima va escoltar un gran terrabastall i, poc després, es va veure la ferida a la cama, segons expliquen fonts municipals al Heraldo de Aragón.

Els primers policies que van arribar al lloc pensaven que es tractava d'un tret d'una escopeta de postes o balins, perquè la ferida semblava poc important. Va ser en urgències on van veure que l'impacte era de bala, probablement del calibre 22, molt utilitzada en el tir esportiu. La víctima va ser operada d'urgència per retirar-li el projectil.

Un poble "tranquil" i una víctima "gens conflictiva"

L'alcalde destaca que el poble és tranquil i que mai no havia passat una cosa semblant. La policia local ja està interrogant totes les persones amb permís d'armes del municipi per aclarir les circumstàncies i manté una vigilància intensa al parc on van succeir els fets.

La víctima, implicada en la vida esportiva del poble i a qui descriuen com una persona gens conflictiva, evoluciona favorablement i ja ha rebut l'alta.