La pandèmia de coronavirus ens ha obligat a canviar els hàbits, el més evident és que no podem sortir de casa sense posar-nos la mascareta, tal i com obliguen, o recomanen, les autoritats de cada país com una de les mesures per evitar la propagació del virus.

Gran varietat de mascaretes

Quan va començar la crisi de la Covid-19, la immensa majoria de la gent duia les mascaretes quirúrgiques o les higièniques (si en trobava), però a mesura que van anar passant els dies, les setmanes i els mesos, s’ha vist una gran varietat de mascaretes, arribant al punt que sembla que hi hagi una competició per veure quina té el disseny més original, creatiu o fins i tot surrealista.

Entre les més originals hi ha les mascaretes personalitzades amb una fotografia de la cara de la persona que la porta. El que aconsegueix és que la gent et reconegui pel carrer, ja que la mascareta porta impresa la nostra cara damunt el teixit. Molt originals, però que poden provocar resultats desastrosos, i fins i tot aterridors.

Mascaretes personalitzades, un perill

L’exemple el tenim amb Cameron Mattis, un jove nord-americà que es va comprar, molt il·lusionat, una mascareta personalitzada amb la seva cara. La sorpresa se la va endur quan va veure el producte: no era ben bé el que s’esperava.

Cameron Mattis / @cameronmattis

La mascareta personalitzada que es va comprar Cameron Mattis era un 20% més gran que la mida real de la seva cara / @cameronmattis

Una mascareta massa gran

La mascareta era massa gran, concretament un 20% més que la mida real de la seva cara. El resultat no pot ser més còmic, ell mateix s’ho va prendre a broma i per això va compartir el desastrós resultat al seu compte de Twitter.

La bona notícia és que la meva mascareta personalitzada ha arribat, la mala notícia és que em van imprimir la cara un 20% massa gran”, ha comentat Mattis en el seu tuit.

La foto és realment graciosa, tot i que el resultat és també horrorós i desastrós, i segur que ha provocat moltes bromes i somriures. El que no s’esperava Mattis és que rebria un munt de respostes d’usuaris a qui els hi havia passat el mateix.

Col·lecció de mascaretes XXL

El resultat és una col·lecció de mascaretes personalitzades amb una mida XXL i que causen resultats tan divertits com aquests:

Més que una col·lecció de mascaretes mal fetes, el que sembla és una remake dolent del clàssic dels anys 30 Freaks (La parada dels monstres).