Els treballadors de la funerària que s'ha fet càrrec de l'enterrament de Diego Maradona s'han fet fotos amb el seu cadàver i les han compartit per xarxes socials.

Fotos del cadàver de Diego Maradona

La llegenda del futbol, Diego Maradona, va morir el dimecres d'una parada cardíaca i la seva mort ha causat gran commoció arreu del món. Maradona era un ídol per moltíssimes persones, entre les quals es troben els treballadors de la funerària Pinier.

Ser el fan d'un famós futbolista i haver-te d'encarregar del seu enterrament no deu ser fàcil de gestionar, però el que han fet aquests treballadors és de jutjat de guàrdia: quan s'han adonat que el cadàver de Diego Maradona estava a la seva funerària, no han dubtat a obrir el taüt i fer-se fotos amb el seu cos.

Trabajadores funeraria / Twitter NlCovid

Els treballadors d'una funerària s'han fet fotos amb el cadàver de Diego Maradona i ha causat gran indignació a les xarxes / Twitter NlCovid

Treballadors de la funerària

Matías Morla, l'advocat del difunt futbolista, ha estat qui ha identificat els treballadors que s'han fet les fotos amb el cos de Diego Maradona i qui ha denunciat públicament els fets, ja que considera que és denigrant i una falta de respecte enorme per la família de Diego Maradona.

"No penso parar fins que aquests treballadors paguin per la falta de respecte al cadàver de Maradona, a la seva memòria i a la de tota la família de l'exfutbolista", assegura Morla indignat.

Molts fans de Diego Maradona han aprofitat les xarxes socials per mostrar la seva absoluta indignació amb el comportament dels treballadors de la funerària: "S'ha de ser molt miserable per fer aquestes fotografies. Espero que paguin pel que han fet. És indignant", comenta un usuari enfadat.