Els partits de futbol poden arribar a tenir molta tensió, i moltes vegades qui acaba rebent és l'àrbitre. És menys habitual, però, que això passi en un partit d'alevins: és a dir, de nens de fins a 11 anys.

Abel Bayard, un jove àrbitre de 20 anys, va ser brutalment agredit aquest dissabte en un partit infantil entre dos equips infantils d'El Puerto de Santa María, a Cadis. El partit, entre el CD El Juncal Atlético i el Colegio Guadalete, va acabar amb victòria visitant per 4 a 7, però el resultat era el de menys.

Segons ha explicat el mateix àrbitre a Instagram, està acostumat als insults des de la grada, però aquest cop un pare es va passar de la ratlla. Des del primer minut, diu, un pare va estar increpant l'àrbitre i proferint-li amenaces, i ell en va fer cas omís.

abel bayard arbitre

L'àrbitre, Abel Bayard, assegura estar acostumat a insults i vexacions / Instagram

El nen, expulsat per insults

En acabar el partit, però, el nen es va acostar a l'àrbitre i li va dir que era "un venut i un gilipolles", i el noi, com és lògic, el va expulsar. El nen va marxar plorant. Després va anar a saludar, com fa sempre, els delegats dels equips.

En apropar-se a la banqueta de l'equip del nen, el pare va saltar la tanca i, mentre s'acostava, el va amenaçar i li va dir que tot era culpa seva. L'àrbitre, un cop més, va passar del pare, però aquest va insistir i se li va llençar al damunt. El pare de l'àrbitre va intentar defensar el seu fill, i, aleshores, l'agressor el va atacar, pegant-lo al coll i deixant-li diversos blaus i marques.

Un mal exemple

Ara, l'àrbitre ha denunciat el pare, i destaca que li sembla vergonyós agredir una persona davant d'uns nens petits que, com és el cas, agafen l'exemple del seu pare. El judici, per cert, se celebrarà aquest mateix dimarts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Abeeel🙌🙌 (@_abelbayard_) on

Sigui com sigui, el jove àrbitre, que fa 21 anys aquesta setmana, assegura que el cap de setmana que ve sortirà al camp amb més ganes que mai per fer el que més li agrada: fer d'àrbitre.