Les dues imatges de les fitxes policials dels dos homes que van, presumptament, assaltar la Sara, la noia de 26 anys del Vendrell que va morir d'una ganivetada al pit al pub Smar de Barcelona, ja són a tots els cotxes patrulla dels Mossos. 

La policia catalana confirma que els ha pogut identificar i que estan fent una "recerca activa" per poder-los detenir. Es van escapar després de l'apunyalament, ja fa més de 48 hores, i encara no han aparegut

Identificats gràcies a les càmeres de seguretat

Les imatges de les càmeres de seguretat de l'establiment i els testimonis de les persones que eren a l'interior del local al voltant de les tres de la matinada han ajudat molt a aquesta identificació. Amb poques dades els investigadors dels Mossos n'han tingut prou per identificar els dos homes. Són molt coneguts per la policia.

En el fitxer policial, el conegut com Sistema d'Informació Policial de Persones (SIPP), hi consta que tots dos, que són de nacionalitat espanyola, tenen molts antecedents per robatoris.

detencion portolimpic marca

El presumpte autor de l'apunyalament del Port Olímpic / Cedida

La vida per un mòbil

Mai, però, havien estat acusats d'un crim tan greu com l'assassinat de la Sara, una noia que havia sortit de festa i que va tenir la mala sort de creuar-se amb ells dos. Li van robar la vida per un mòbil.

Segons expliquen fonts policials, un d'ells forma part d'un clan d'ètnia gitana de Sant Adrià de Besòs que aquest mateix estiu ja va protagonitzar un enfrontament violent amb la policia en un desallotjament d'un bloc ocupat.

Per les seves identificacions i antecedents, la policia situa els dos homes que busquen a la zona del Besòs i del Maresme. Són coneguts de les policies d'aquestes comissaries i també pels vigilants del Port Olímpic.

L'autor material de l'apunyalament

L'home de l'esquerre, amb samarreta blanca, és el presumpte autor material de l'apunyalament a la noia del Vendrell. Els Mossos d'Esquadra els busquen per poder-los detenir imputats per un delicte d'homicidi. La investigació del crim l'està portant el grup d'Homicidis de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió de Barcelona.