Una dona americana ha compartit a les xarxes socials la imatge de la seva germana infermera plorant d'esgotament després d'un dia "particularment dur" a la feina i s'ha fet viral.

La protagonista de la fotografia havia treballat 53 hores seguides i, en arribar a casa seva, es va asseure en una cadira i va començar a plorar mentre encara portava l'uniforme blau de l'hospital.

"És tan bona en el que fa que oblida cuidar-se a si mateixa"

 

"Em matarà per la foto però Caty acaba d'arribar del seu quart torn consecutiu. Això són al voltant de 53 hores seguides en quatre dies sense comptar les 1,5 hores que està al cotxe tots els dies. Normalment no té l'oportunitat de menjar o fins i tot beure molta aigua. És tan bona en el que fa que sovint s'oblida de com cuidar de si mateixa mentre s'està fent càrrec dels seus pacients", escrivia McIntyre, la dona que va penjar la foto.

La publicació continuava dient que la foto va ser feta al juliol i que Caty havia ajudat a donar a llum un nadó mort. "Aquesta foto és d'una nit de juliol en què va venir a casa meva després d'un dia particularment dur", explica McIntyre. "Va participar en un part en què el nen va néixer mort. Alguna vegada heu pensat realment en el que veu una infermera a la sala de part? Veuen una gran alegria en parts normals i mares i nadons sans. Veuen pànic i ansietat quan una nova mama té por. Veuen por quan cal fer una cesària. Les infermeres són àngels a la terra", conclou.