William Earl Moldt​ estava desaparegut des de 1997. Ningú en sabia res, ni a Lantana, on s'havia vist per darrer cop, ni en cap lloc del món. Ara, després de molts anys, i gràcies a les imatges aèries del Google Maps, s'ha pogut descobrir on era.

Un esquelet dintre del cotxe

Un home que estava repassant les imatges d'una zona de cases unifamiliars on resideix va veure una cosa estranya en un petit estany. Amb la col·laboració d'una associació que es dediquen a buscar persones desaparegudes van anar estirant el fil fins que van poder posar-se en contacte amb l'oficina del Sheriff de Palm Beach. Van mirar què era i van descobrir que era un cotxe enfonsat a l'aigua, molt antic.

"Sorprenentment, el vehicle havia estat clarament visible en una imatge de satèl·lit de Google Maps des del 2007, però ningú es va adonar d'això fins a 2019", asseguren. Quan el van treure de l'aigua van trobar un cotxe calcificat i a l'interior un esquelet, que s'ha pogut confirmar que era el d'aquest home de 40 anys que estava desaparegut des de 1997.

captura google

Imatge de la zona on era el cotxe.

Va beure més del compte

Segons les informacions que es van saber aquell any, William Moldt va beure més del compte en un bar de la zona i després d'agafar el cotxe va desaparèixer.

Ara s'ha pogut saber que va caure en aquest estany d'una urbanització de cases unifamiliars i que de manera incomprensible ningú va imaginar que podia ser sota l'aigua allà. Després de més de vint anys s'ha trobat el cadàver i s'ha pogut tancar aquesta trista història.