El cinquè encierro dels Sanfermines de Pamplona ha deixat una imatge esgarrifosa. Un dels toros de Victoriano del Río han destrossat el braç d'un home de 39 anys de Mallorca, S.A.G., que es recupera a l'hospital de Navarra.

encierro pamplona victoriano

Es veu la banya clavada al braç del corredor de Mallorca / Efe

Tal com es pot veure en aquestes imatges, el toro enxampa el braç del corredor i li clava la banya destrossant-li part de l'avantbraç. El jove per la força cau a terra i és arrossegat pel toro durant uns metres, fins que pot desenganxar-se.

Després de l'encierro l'home ha estat traslladat a l'hospital de Navarra on, segons els metges, està en estat greu però no es pateix per la seva vida. Ha hagut de ser operat i durant les hores vinents seguirà ingressat.

cornada encierro pamplona

El braç del mosso ha quedat destrossat i perforat / Efe

Un encierro emocionant

Els bous de la ramaderia madrilenya de Victoriano del Río han corregut aquest dijous un cinquè encierro una mica menys ràpid que els anteriors i amb més emoció perquè un ramat més estirat ha permès col·locar-se millor als corredors.

Amb una durada de 2 minuts i 50 segons, principalment perquè l'últim dels toros ha estat durant alguns segons despistat a la plaça de bous fins que els dobladores l'han introduït als corrals, la manada ha estat comandada per dos veloços cabestros, que han imprès una velocitat a l'encierro que ha provocat nombroses caigudes. A més de l'home de Mallorca, cinc persones més han resultat ferides.