Les imatges de les càmeres de seguretat han ajudat als investigadors dels Mossos d'Esquadra a poder identificar als dos lladres que van atacar a la Sara, la noia de 26 anys del Vendrell que va morir d'una ganivetada al pit la matinada d'aquest dimecres a Barcelona.

Dos joves li van robar el mòbil a l'interior del pub Smar del Port Olímpic de Barcelona. En un enfrontament entre ella i un vigilant de seguretat amb els dos lladres, un d'aquests últims va treure una arma blanca i va apunyalar a la noia i al vigilant de seguretat.

Asssasinada per un mòbil

Ella no va poder superar les ferides i va acabar morint a l'hospital i el vigilant de seguretat encara està ingressat, amb una ferida a la panxa, a l'hospital del Mar.

Els investigadors de la policia catalana ja tenen identificats els dos autors del robatori i l'autor material de l'apunyalament mortal a la jove de Vendrell i, segons fonts policials, és qüestió d'hores que els puguin localitzar i detenir. Aquest divendres al matí, però, i segons han confirmat fonts oficials, la detenció encara no s'ha fet efectiva.

Coneguts i amb antecedents

El presumpte autor material de l'apunyalament, a la foto amb una samarreta blanca, és un habitual de la policial i acumula diverses detencions per delictes de tot tipus, segons han explicat fonts de la policia a ElCaso.cat.

Les imatges de les càmeres de seguretat, més també les fotos de les fitxes policials dels dos homes, corren com la pólvora entre les dotacions policials dels Mossos d'Esquadra per intentar caçar-los com més aviat millor.

Segons algunes fonts, els dos joves són habituals del Port Olímpic i també de la zona Besòs i Maresme. Ara per ara, no n'han transcendit més detalls. Ni les edats ni les seves nacionalitats.