Un professor de 51 anys ha estat detingut després que l’enxampessin in fraganti gravant vídeos i fent fotografies de dones en topless i de nens a la platja a Nigrán, a Pontevedra. El flash de la càmera el va delatar.

Els fets van passar la setmana passada a la platja de Patos, a Nigrán. Un banyista va sospitar d’uns flaixos que veia a pocs metres de la seva tovallola, i, després de mantenir-se atent, va detectar que les llums es disparaven cada cop que passava una dona en topless per davant, segons recull el Faro de Vigo.

Una càmera oculta en una caixa de sabates

El banyista va trucar la policia i va aturar l’home que, segons la denúncia, havia captat les imatges. En escorcollar l’home, un professor universitari de 51 anys i natural de Burgos, els agents li van trobar al damunt una caixa de sabates amb un forat on amagava una càmera.

La policia va inspeccionar la càmera i hi va veure les imatges d’almenys quatre dones diferents amb els pits a l’aire. Els agents les van buscar per la platja i les van avisar: tres d’elles van decidir denunciar l’home.

Desenes de fotos de nens

A la càmera també hi van trobar desenes d'imatges de nens, fetes tant el mateix dia com en dies anteriors. Totes les havia fet en espais públics, tant a la platja com a parcs infantils.

Davant d’aquests descobriments, la policia va escorcollar també el cotxe de l’individu i li van requisar una altra càmera i dues targetes més de memòria que tenia al maleter. Tot aquest material va ser entregat a la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació.