La Fiscalia alemanya ha comunicat als pares de Madeleine McCann que té "proves concretes" que permetrien confirmar que la petita està morta, si bé no han transcendit quines serien aquestes evidències. Madeleine va desaparèixer durant unes vacances al sud de Portugal ara fa 13 anys.

La investigació s'ha reactivat arran de la identificació d'un nou sospitós, ja empresonat a Alemanya. Es tractaria de Christian B., de 43 anys, un delinqüent sexual amb múltiples condemnes, entre elles una per abús sexual de menors.

El fiscal no té dubtes que està morta

El fiscal de Braunschweig, Hans Christian Wolters, ja havia reconegut públicament que totes les pistes apuntaven que Madeleine havia mort. Ara també ha escrit als seus pares, Kate i Gerry, per confirmar-los que no té dubtes que està morta, tot i que no ha entrat en detalls.

Wolters argumenta que parlar de les proves podria posar en perill les investigacions, segons la cadena de televisió britànica Sky News. Segons 'The Daily Mail', el fiscal tampoc no ha compartit els avenços amb les policies britànica i portuguesa, implicades també en el cas.

El portaveu de la família McCann, Clarence Mitchell, ha aclarit que no revelaran temes que corresponen a comunicacions privades, sense confirmar si ja ha rebut la carta del fiscal alemany.