Una parella britànica van saber que el seu bebè no sobreviuria els primers mesos d'estar embarassats. Tot i això van decidir tenir-lo i quan va néixer van poder estar quatre hores amb el seu petit.

En aquest breu però intens marge de temps de vida del nen van poder: abraçar-lo, mesurar-li els peus i les mans, fotografiar-se i acomiadar-lo.

"Volia veure el seu rostre i abraçar-lo. Era nostre"

Cassie Hylans i el seu company Steven Hale, de 25 anys, van descobrir que el seu bebè Freddie-Philip no podria viure a l'examen de les 20 setmanes de l'embaràs perquè havia heretat una malaltia genètica anomenada el Síndrome de Kallman. La mare era portadora d'aquesta patologia i tenia un 50% de possibilitats de transmetre-la al nen i, per mala sort, ho va fer. 

La mare era portadora d'una patologia i tenia un 50% de possibilitats de transmetre-la al nen i, per mala sort, ho va fer. 

Tot i la trista notícia, els dos van decidir tenir en Freddie, "sabíem que no sobreviuria, però al final era el meu bebè i l'estava criant. Volia veure el seu rostre i abraçar-lo. Era nostre" explica la mare afligida al diari The Sun.

Un cop el petit va néixer els pares van poder estar quatre hores amb ell durant les quals el van abraçar, es van fotografiar i, finalment, es van acomiadar del nen. Els dos joves de Staffordshire (Regne Unit) declaraven que sentien "com si el món s'hagués aturat" i que el temps que van passar va ser "preciós" i "inesperat".

Bebé

El pare d'en Freddie, Steven Hale abraçant-lo en les seves úniques hores de vida/ The Sun

Ara, la parella han tingut un nou fill en Bobby, que té 23 mesos i "estan molt feliços". Així que han decidit trencar el silenci i explicar la tendra però trista història del seu germà gran, en Freddie, que van tenir i va morir el novembre del 2016.