Un jove de 26 anys ha estat detingut per matar el seu pare i desfer-se del cos llançant-lo a un pou a Los Garres (Múrcia). La troballa del cadàver va tenir lloc aquest dissabte, quan la policia va acudir al domicili en el qual vivien ambdós i va arrestar el fill de la víctima després d'una petita persecució. Els veïns de la zona van ser els que van donar l'avís en constatar que feia diversos dies que no tenien notícies del progenitor. Segons informa La Verdad, el fill s'havia mudat recentment a la casa familiar per ajudar el seu pare, donat els problemes que tenia aquest amb la beguda.

Silenci

Les primeres indagacions apunten que l'arrestat hauria acabat amb la vida del seu pare de 56 anys al domicili familiar, embolicat el cos en una manta i l'hauria llançat a un pou situat a la part posterior de l'habitatge per amagar-lo. Durant quatre o cinc dies, el fill va guardar silenci davant de les preguntes dels veïns de la zona, que s'estranyaven en no veure el seu pare pels voltants. Després de ser alertats i realitzar les comprovacions pertinents, agents de la policia van acudir a la casa per detenir el jove, que va intentar fugir corrents en adonar-se'n de la presència.

Una vegada interceptat, el sospitós va conduir als efectius fins al pou on es va desfer del cos del seu pare, que va poder ser recuperat pels serveis d'emergència. Segons apunta el mateix mitjà, la policia ara prova de descobrir si la mort del progenitor va ser el resultat d'una discussió o una violenta disputa o si va poder haver estat un acte premeditat. La previsió és que el jove passi en les pròximes hores a disposició judicial.