Un home de 55 anys ha estat arrestat per l'assassinat de la seva mare, a qui presumptament va ofegar en un pou per poder quedar-se amb l'herència familiar. Els fets van tenir lloc el juny passat a la ciutat alemanya de Münster i l'autòpsia del cos ha confirmat que la dona de 79 anys va rebre diversos cops al cap abans de morir per ofegament. La principal hipòtesi que estudia la policia respecte el cas és que el fill va matar la seva progenitora perquè aquesta intentava vendre alguna de les propietats que ell havia d'heretar després de la seva mort.

L'informe de l'autòpsia duta a terme per l'Institut de Medicina Legal de l'Hospital Universitari de Münster ha portat llum a un cas que ha estremit la societat alemanya. Segons informa el Westfälische Nachrichten, les lesions al cap descobertes al cadàver de la dona indiquen que abans de morir per ofegament va ser atacada brutalment.

Tots els indicis apunten al fill de la víctima com a presumpte autor de l'assassinat, que després de ser arrestat s'ha negat a declarar. Els motius que haurien portat l'home a matar la seva mare estarien relacionats amb l'herència familiar, ja que la dona pretenia vendre algunes de les propietats que el detingut adquiriria en un futur quan ella morís.