El fill de Gloria Francisca Zavala, la dona que ha aparegut morta amb signes de violència a Palma, un jove de 16 anys, està desaparegut i la Policia Nacional l'està buscant. Volen aclarir quin paper ha tingut el jove amb la mort de la seva mare, de 53 anys i de nacionalitat equatoriana.

Les primeres hipòtesis relacionen el menor d'edat amb l'homicidi de la dona, tot i que les investigacions del crim de la carretera Militar -a la zona de platja de Palma- ja creuen que hi podria tenir alguna cosa a veure. Segons el Diario de Mallorca el fill es diu Pedro i la policia encara no l'ha pogut localitzar. Fonts policials no han aclarit si se'l detindrà quan se'l pugui localitzar.

Desapareguda des de diumenge

La dona estava desapareguda des de diumenge i aquest dimarts al vespre un home que convivia amb la dona i el jove ha trobat el cos embolicat amb plàstics i lligada amb precinte. El cos estava a l'interior d'un baül tancat amb un cadenat.

La mala olor que desprenia va alertar l'home. En obrir-lo va trobar la dona, que ja estava en avançat estat de descomposició. Segons la policia, el jove està desaparegut des de dies posteriors a la data que, segons les primeres investigacions, va morir la dona, fa dos o tres dies.

La denúncia per la desaparició de la dona la va presentar un altre fill de Gloria Francisca Zavala i una altra familiar. L'autòpsia de la dona també ajudarà als investigadors del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional de Mallorca a aclarir què ha passat.