Catalunya, com la resta del món, encara ni ha començat a recuperar-se de la crisi sanitària causada pel coronavirus. Res fa pensar que aviat es pugui tornar a la normalitat, però hi ha gent que, aliena a aquesta situació dramàtica, vol seguir fent vida normal.

Les mesures, algunes d'obligat compliment, no ho permeten, però hi ha gent que encara busca alternativa per fer festes i trobades de més de sis persones. Un autèntic perill epidemiològic.

És la proposta que van rebre a la masia Can Bachs, a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès. Un grup de persones volien llogar la masia per fer-hi una celebració amb 25 persones. Des de la direcció d'aquest equipament es va enviar una resposta clara a la Núria, la que havia demanat informació per llogar la casa.

Trobades limitades a sis persones

La seva masia és per màxim dotze persones, però igualment, en un mail que la mateixa empresa ha publicat a Twitter, els hi recorda que actualment, i també durant tot l'estiu, s'han fet limitacions de trobades a deu persones i que actualment la limitació de reunions, privades o públiques, és de sis persones.

Masia Can Bachs / Coronavirus

Imatge del correu resposta dels responsables de la Masia Can Bachs, de Sant Antonia de Vilamajor / Cedida

La propietària de la masia també recorda, en aquest missatge, que hi ha moltes famílies i sectors afectats per culpa de la Covid-19 "com perquè algú pugui arribar només imaginar-se fer una festa amb tanta gent, quan encara, avui en dia, estan tancats o confinats".

Masia Bachs demana "seny"

El missatge acaba amb una crida al seny per part dels responsables de la masia. "Desitgem que ben aviat puguem tots reprendre la nostra activitat i tornar a la normalitat, però fins que això no passi, seny!", reclamen.

El missatge de la masia Can Bachs de Sant Antoni s'ha fet viral a Twitter. Els missatges de resposta al mail de Can Bachs no s'han fet esperar. La majoria de gent veu molt bé la resposta i posa en relleu la falta de solidaritat de molts. Fins i tot, un d'ells, demana avisar als Mossos d'Esquadra, per denunciar aquesta actitud, poc cívica i fins i tot fora de llei.